ZVEME VÁS NA KONCERTY V GALERII
ZÁŘÍ - ŘÍJEN 2016

Ve čtvrtek 15. září 2016 v 19 hodin

Koncert ženského sboru KRÁSKY

Dvořákovy skladby zazní na koncertě věnovaném 175. výročí narození skladatele.

Účinkují: Krásky – ženský sbor, sóla: Dominika Pilecká, Eliška Neužilová Kovalská, Alena Kopecká, Hana Tonzarová, Zuzana Horská, Stanislav Mistr – tenor,klavírní doprovod – Vladimíra Štěpánová

Předprodej vstupenek na místě před představením

V sobotu 24. září 2016 v 18 hodin

Koncert Komorního smíšeného sboru Dr. Vladimíra Vepřeka

pořádá Pavel Šmolík, předprodej na místě 

Ve čtvrtek 29. září 2016 v 19 hodin

Premiérový koncert tria TELLEMARKK. Hudba, která vzniká přímo před posluchačem produkovaná excelentními hudebníky.

Zvuky pralesa, dálky pouští, neobvyklé barvy – to všechno je Tellemarkk. Tento ojedinělý improvizační ensemble tvoří zpěvačka a violoncellistka Dorota Barová (Tara Fuki, Aneta Langerová, Vertigo), saxofonista Pavel Hrubý a perkusista Tomáš Reindl.
Překrásný hlas Dorky, při kterém běhá mráz po zádech a občas se i slzy tlačí do očí, Tomášem Reindlem nádherně rozeznělé perkuse, které vás zavedou až do daleké Indie a úžasný zvuk basklarinetu Pavla Hrubého zaručí, že z koncertu budete odcházet o zážitek bohatší, s maximálním klidem v duši a s úsměvem na tváři.
Vstupenky před vystoupením na místě.

 www.spolekvectvrtek.cz

 

V úterý 4. října 2016 v 18 hodin

Světlana Nálepková Himalájské dobrodružství

Večer s vyprávěním a šansony pořádá GFD ve spolupráci s Knihovnou Jana Drdy Příbram v rámci tradičního cyklu Měsíc pro duši

Předprodej vstupenek Informační centrum KJD,

V pondělí 17. října 2016 v 19 hodin

CHANTAL POULLAIN + TRIO ŠTĚPÁNA MARKOVIČE

Pořádá GFD ve spolupráci s Knihovnou Jana Drdy Příbram v rámci tradičního cyklu Měsíc pro duši

Šansony Chantal Poullain - to je hluboko posazený sexy hlas, lahodná francouzština, jazzově laděná kapela a atmosféra sladké Francie.
Chantal zazpívá svoje vlastní písně, ale také tradiční francouzské šansony s šarmem jí vlastním. Koncertem bude provázet v češtině a díky svému charismatu okouzlí publikum, jak to umí jen ona.
K příjemnému zážitku ze setkání s čerstvou jubilantkou (narozena 17.8.1956) přispěje i komorní prostředí galerie v Zámečku – Ernestinu. Počet míst je omezen.

předprodej vstupenek zahájen na na www.divadlopribram.eu,, v Informačním centru KJD + Infocentru Městského úřadu Příbram, Zámeček - Ernestinum